026 - 4821310 info@van-capelleveen.nl

Autobedrijf H. van Capelleveen

Al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

Inmiddels bestaat Autobedrijf Capelleveen al weer 50 jaar! Ons autobedrijf is een echt familiebedrijf. In 1956 is het autobedrijf aan de Lawijckerhof 4 in Wolfheze opgestart door Jan en Cora van Capelleveen. Op dat moment was dit autobedrijf voor onderhoud en reparatie aan auto’s. Daarnaast was er ook de mogelijkheid tot het huren van auto’s en busjes en was er ook een Texaco pompstation gevestigd aan de Lawijckerhof.

In 1984 is het bedrijf overgenomen door hun zoon Erik van Capelleveen. Hij runt het bedrijf nu samen met zijn vrouw Margé van Capelleveen.
In 1984 is het bedrijf uitgebreid met schadeherstel en een spuiterij. Sinds 1985 is Autobedrijf Capelleveen ook een erkende keuringsinstantie voor het uitvoeren van APK2.

Door het lange bestaansrecht hebben wij een jarenlange ervaring met alle merken en typen auto’s en is onze kennis over auto’s steeds groter geworden.

Autobedrijf Capelleveen in Wolfheze is al jaren een begrip in de regio als het gaat om reparaties, onderhoud, APK, schadeherstel en spuiten.

Bij ons is uw auto in goede handen. En dat alles voor een goede prijs en uitstekende service en kwaliteit!