026 - 4821310 info@van-capelleveen.nl

50% korting op bandenstalling!

Geen gedoe, wij regelen het!

De winter staat voor de deur. Daarom hebben wij speciaal voor u een winterbanden actie:

Gratis winteronderhoudsbeurt bij aanschaf van een set winterbanden

50% korting op het stallingtarief voor uw niet gebruikte zomerbanden

Wanneer u een complete set winterbanden koopt, krijgt u een gratis winter onderhoudsbeurt. Bij deze onderhoudsbeurt wordt uw auto volledig gecontroleerd op de meest voorkomende winterproblemen aan uw auto. Hierbij moet u denken aan de accu, de banden, de remmen etc.
Voor meer informatie over de winter onderhoudsbeurt kunt u hier klikken.

Wij leveren alleen de beste kwaliteit winterbanden tegen een zeer concurrerende prijs ten opzichte van de grote autobedrijven ketens.
Wij leveren de volgende merken winterbanden voor alle soorten en typen auto’s.

Image Image Image

Voor het aanschaffen van winterbanden heeft u de keuze uit de volgende opties:

  • Losse winterbanden: Uw zomerbanden worden vervangen door winterbanden op uw huidige velgen. Dit kunnen stalen velgen zijn, maar ook lichtmetalen
  • Een set winterbanden op stalen velgen: Uw zomerbanden met (lichtmetalen) velgen worden in zijn geheel gewisseld voor winterbanden op stalen velgen.
  • Een set winterbanden op lichtmetalen velgen: Uw zomerbanden met (lichtmetalen) velgen worden in zijn geheel gewisseld voor winterbanden op lichtmetalen velgen. U heeft keuze uit verschillende soorten en typen lichtmetalen velgen.

De aanschaf van een set winterbanden op een lichtmetalen/ stalen velg heeft als voordeel dat u niet hoeft te betalen voor het wisselen van uw zomerbanden naar winterbanden. De kosten voor het balanceren van de banden en het nieuwe ventiel bespaart u dus! En het is beter voor uw velgen. Het veelvuldig monteren en demonteren van de band is niet goed voor de band.

En uw niet gebruikte zomer- danwel winterbanden kunt u altijd tegen een scherp tarief bij ons, onder perfecte conditie, stallen. Het eerste jaar krijgt u zelfs 50% korting op dit stallingtarief!

Voor meer informatie over winterbanden kunt u hier klikken.

Bel ons vrijblijvend voor een offerte: 026 – 48 213 10 of vul het volgende formulier in.

50% korting op stallingtarief

Daarnaast hebben wij ook een speciale actie voor u met betrekking tot de opslag van uw zomerbanden. Wanneer u nu besluit uw banden bij ons te stallen krijgt u 50% korting op het stallingtarief. Uw zomerbanden slaan wij onder perfecte condities op zodat u ook in de zomer weer veilig op weg kunt.